Passa al contingut principal

Per Tots Sants i Halloween decorem la biblioteca!

Els dies previs a Tots Sants, els alumnes i les alumnes de primària van dibuixar, pintar i crear tot un munt de personatges relacionats amb la temàtica típica d'aquesta data: fantasmes, carabasses, ratapinyades, bruixes, etc. Amb les seves creacions vàrem decorar el nou racó de la biblioteca, "Racó d'històries de por i misteri", que romandrà disponible les dues primeres setmanes de novembre. En aquest racó trobareu contes i llibres de por, misteri, bruixes i vampirs, entre d'altres personatges horripilants. Si vos agraden els relats de terror, no dubteu en visitar-lo! I aquí teniu unes quantes imatges del que hem fet aquests dies:








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

GLORIA FUERTES: LA POETA DELS NINS I NINES

Abans que acabi l'any 2017, des de la biblioteca, ens agradaria commemorar el centenari del naixement de l'escriptora madrilenya Gloria Fuertes, un dels referents de la literatura infantil espanyola del segle XX. Així que estigueu alerta perquè aviat farem alguna activitat relacionada amb aquesta gran autora.

MÉS POENIGMES

POENIGMA 2 És el rei del corral, el  _ _ _ _, cresta vermella, cua de plomall. És el rei de les gallines, l’escoltaràs cantar si bé matines, aquell  _ _ _ _  quan fa un badall!

L'hospital de llibres

“Si trobes un llibre malalt, porta’l a l’hospital” L’Hospital de llibres és un nou raconet de la biblioteca on els nins i nines poden deixar els llibres que trobin trencats o malmesos.  Aquests llibres es tractaran d'arreglar i tornar a deixar a les prestatgeries de la biblioteca.  Amb aquesta iniciativa es pretén que els nins i nines siguin encara més conscients de la necessitat de tenir cura dels llibres que compartim i, sobretot, es pretén que els estimin.  Algunes vegades, amb una mica de cola i cinta autoadhesiva, amb una mica de cura i amor…un llibre pot recuperar el seu aspecte atractiu i tornar a la prestatgeria com si fos  nou!